Computerruimte Check

  • Computerruimte Check

De Computerruimte Check is een inventarisatie van uw huidige computerruimte en een advies voor het optimaliseren van uw computerruimte.

Met de Computerruimte Check controleren wij de totale computerruimte. Wij geven u inzicht in uw computerruimte en krijgt u een volledig op schaal uitgewerkte tekening van de ruimte en indeling. De volgende punten komen aan bod

  • Inzicht in koude- en warme luchtstromen
  • Controle en beoordeling van stroom- en noodstroomvoorzieningen
  • Bouwtechnische controle op constructie en gewichten, ARBO en  veiligheid, verlichting, verhoogde vloer, kabelwegen, etc.
  • Inspectie van branddetectie- en blusmiddelen en brandwerendheid van de  ruimte
  • Berekening met PUE-waarde (Power Usage Effectiveness) van de energiezuinigheid

Waarom een Computerruimte Check?

Businesscontinuïteit
Een computerruimte wordt voor 10 tot 12 jaar gebouwd. Dit terwijl uw ICT-omgeving bijna dagelijks muteert, 1 á 2 structurele veranderingen in de drie tot vijf jaar. Om de beschikbaarheid te kunnen garanderen dient dus periodiek getoetst te worden of uw computerruimte nog over de juiste specificaties beschikt om de continuïteit en efficiency te kunnen garanderen, waarvoor hij primair gebouwd is.

Besparen
Een computerruimte staat vol met hardware en is 24/7 operationeel. Hiermee is de computerruimte een van de grootgebruikers van energie. Een goed ingerichte computerruimte kan uw veel geld besparen op de energierekening. Daarnaast is een energie zuinige computerruimte beter voor het milieu.

Oké/niet Oké

Als blijkt dat uw computerruimte na de Check “oké” is krijgt u de “Oké- sticker” van Craneo Computerruimtes. Een mooi bewijs dat uw computerruimte voldoet aan de huidige eisen.

Is uw ruimte niet “oké”? Dan ontvangt u concrete tips om mee aan de slag te gaan. 

Contact

  • naam@uwbedrijf.nl
  • Vul in

Gebruik dan de contactbutton bovenaan de pagina, bel 0180 – 44 03 93 of stuur een e-mail naar info@craneo.nl.

Om deze website optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies (meer info) [sluiten]