Eenwording CSN Groep B.V.

Binnen CSN Groep zijn de volgende bedrijven actief op het gebied van IT-infrastructuren en Cloud Services: SMART IT Services B.V., NET Services Nederland B.V. en DATACENTER Services B.V. Wij hebben besloten de krachten en activiteiten van deze ondernemingen te bundelen waardoor deze bedrijven vanaf 1 januari 2015 verder gaan als één bedrijf onder de naam CSN Groep B.V.

De ondernemingen CAD Services Nederland B.V. en CRANEO B.V. blijven onder de eigen naam actief.

Wat betekent deze ontwikkeling voor onze relaties

  • dezelfde contactpersoon;
  • verbeterde bereikbaarheid servicedesk;
  • alle lopende orders en diensten zullen vanaf 1 januari 2015 door CSN Groep B.V. worden uitgevoerd;
  • wijziging inschrijfnummer KVK, B.T.W. nummer en bankrekeningnummer (komt op de facturen te staan);
  • de dienstverlening van de nieuwe organisatie zal worden uitgevoerd vanuit de bestaande vestigingen van CSN Groep B.V., wel zijn vanaf 1 januari 2015 alle vestigingen bereikbaar via één telefoonnummer: 088-9990999;
  • maar vooral een betere ontsluiting van alle binnen CSN Groep B.V. aanwezige kennis en expertise en dus een nog betere dienstverlening.

Verandering huisstijl

Om de nieuwe organisatie kracht bij te zetten maken we van de gelegenheid gebruik om onze huisstijl te wijzigen. We hebben gekozen voor een kleurrijk en fris logo met CSN in het midden om het belang van onze samenwerking te benadrukken. Per 1 januari 2015 gaan we het nieuwe logo voeren op ons drukwerk en onze digitale uitingen.
Wij hebben met de eenwording de basis gelegd voor een nieuwe slagvaardige en energieke organisatie; wij zien de toekomst en de continuering van onze samenwerking met vertrouwen tegemoet.

Vragen

Uw vragen over dit bericht kunt u stellen aan uw huidige contactpersoon of neem contact op met Sjoerd van Barneveld, marketing & communicatie manager CSN Groep B.V., via 033 – 434 50 35o of stuur een e-mail naar s.barneveld@csngroep.nl.

Om deze website optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies (meer info) [sluiten]