Bouwkundig

Bouwkundig

Een goed ingerichte computerruimte geeft u het gevoel en de zekerheid dat alles onder controle is en de continuïteit is gewaarborgd.

brandpreventie

Brandpreventie

CRANEO Computerruimtes zal er alles aan doen om uw computerruimte zo brandveilig mogelijk te maken. Wij maken gebruik van de modernste apperatuur.

koelsystemen

Koelsystemen

Om continuïteit te generen is het belangrijk om controle te hebben over het klimaat in uw computerruimte. CRANEO computerruimtes beschikt over diverse oplossingen om uw computerruimte koel te houden.

Elektra

Elektra

Om een oplossing te bieden op het gebied van elektrotechniek is het belangrijk om uit te gaan van continuïteit. CRANEO Computerruimtes biedt u zowel traditionele oplossingen als modulaire oplossingen.

NEXT UPS

Noodstroom

CRANEO Computerruimtes kan u helpen om te zorgen dat de computerruimte altijd “running” blijft. We doen dit met Unintererruptible Power Suppy of noodstroomaggregaten.

efficiency

Efficiency concepten

CRANEO Computerruimtes heeft unieke oplossingen voor koelsystemen, vloerlastverdeling en uw elektrische installatie.

koelsystemen

Emerson Network Power

Emerson Network Power, onderdeel van Emerson, beveiligt en optimaliseert bedrijfskritische infrastructuren voor datacenters, communicatienetwerken en installaties.

Om deze website optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies (meer info) [sluiten]