Vacature: Monteur (Computerruimtes)

Een monteur wordt je niet zomaar. Je hebt vanuit je interesse, opleiding en eventuele ervaring kennis van elektrotechnische- en/of rkvoorrktuigbouwkundige installaties opgebouwd en hebt van nature een technisch inzicht.

De baan

Je bent verantwoordelijk voor de rkrkzaamheden bij het (her)inrichten van de computerruimtes van onze klanten van begin tot eind. Je bent bevoegd om elektrotechnische installaties te monteren en onderhouden. In de beginfase van een project ben je betrokken en geef je input als monteur.

Binnen het project hou jij je bezig met o.a. het installeren van bekabeling, het plaatsen en inrichten van racks, aanbrengen van stroomvoorzieningen. Assembleren, monteren en testen van de diverse installaties binnen een computerruimte zoals brandblussystemen, systemen voor koeling en noodstroomvoorzieningen. Gedurende het project hou jij het magazijn op orde en bewaakt de voorraden.

Wat bieden wij

Een leuke baan in een ambitieuze en toonaangevende onderneming.

Werken in een omgeving die zich kenmerkt door de no-nonsense, resultaat gedreven cultuur en korte communicatielijnen met collega’s die een informele sfeer omarmen, sportief zijn en werken leuk vinden, beleef het hier.

Wij bieden veel vrijheid om eigen keuzes te maken; bijvoorbeeld om in overleg je dag in te richten maar ook om verantwoorde beslissingen te nemen. Zie hoe onze medewerkers deze vrijheid ervaren.

Ruime opleidings- en certificeringsmogelijkheden en kennissessies, bekijk de partners waarmee wij op dit gebied samenwerken.

Een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder:

  • een pensioenregeling inclusief regelmatig persoonlijk pensioenadvies
  • 28 verlofdagen met mogelijkheid tot aankoop van extra verlofdagen

Wat bied jij

Je bent een solide teamspeler. Je bent klant- en kwaliteitsgericht.

  • Een afgeronde opleiding in de Elektrotechniek
  • Minimaal MBO niveau BOL 3 of 4
  • Kennis van VCA, Word/Excel en Visio is een pré
  • Bij voorkeur 3 jaar aantoonbare ervaring in gelijksoortige functie is een pré
  • Je bent communicatief en sociaal vaardig
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en in bezit van rijbewijs

Interesse?

Solliciteer dan nu. Stuur je reactie, met cv naar e.oosterholt@csngroep.nl. Voor meer informatie bel je met Eline Oosterholt-Baaij, 088-999 0 999.

Ontdek ons unieke CSN Groep DNA

Neem eens een kijkje op onze sociale media accounts en ontdek ons unieke CSN Groep DNA!

Om deze website optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies (meer info) [sluiten]